Hoppsan! det blev mest bara barnkalas.

När jag var liten


skrivet den 25 dec av Admin, klockan:11:38
Mina födelsedagar skiljer sig ju så klart en del från hur exempelvis födelsedag förlöpte. Det var ju lite andra tider då. Vi hade fortfarande en väldigt hög standard, men det skiljer sig ju lite från dagens lyx och konsumtionssamhälle som vi befinner oss i dag. Om det var bättre då eller nu vågar jag inte svara på. Jag kan bara säga att standarden i dag är högre än då, men att det kanske inte alltid är till godo. I dagens samhälle kan jag tycka att ungarna är alldeles för bortskämda – jag har flera exempel på det, och ska räkna upp några här i bloggen, men mer om det senare! Nu vill jag bara bekräfta en trend som jag inte riktigt vet vart den tar oss, men det som för tillfället kan tyckas bra är att hela västvärlden befinner sig i en ekonomisk kris som kan ta flera år innan den löser sig, och på så sätt kan det bli så att detta problemet löser sig av sig själv. Mindre pengar leder ju till färre klappar, och barnen blir ju därmed mindre bortskämda. Det kan jag tycka är bra, och något som kommer att leda till fler ödmjuka barn.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt