Hoppsan! det blev mest bara barnkalas.

Jag älskar barnkalas


skrivet den 01 feb av Admin, klockan:10:26
Jag verkligen älskar barnkalas. Jag har själv inga barn men så gott som alla av mina kompisar har det och det är mig de anlitar när de ska ha barnkalas. Jag älskar att fixa och dona inför ett barnkalas och göra det så fint och roligt som möjligt och det blir alltid bra. Jag har nu arrangerat så många barnkalas så att jag inte längre kan räkna hur många det är och det är alltså något jag gör år mina kompisars barn. Det är inget som jag tar betalt för utan jag gör det bara för att jag tycker att det är så roligt. Jag förstår att många föräldrar är stressade och att tänka på barnkalas kan ju vara hur stressande som helst. Så jag ska här ge er några tips på kul saker som man kan göra på ett barnkalas men saker som är enkla och som inte behöver ta så lång tid.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt