Hoppsan! det blev mest bara barnkalas.

Reklamgodis (godis med tryck) till barnkalas


skrivet den 30 nov av Admin, klockan:14:15

Jag fick en idé om att reklamgodis borde vara hur uppskattat som helst på ett barnkalas! Med reklamgodis menar jag godis med fina tryck på sig. Det är ju svårt att imponera på dagens ungdomar, men tänk att ha en stor skål med godis, där godispapperet har tryck med födelsedagsbarnets namn. Det är till och med så att jag själv skulle vilja ha det själv. Jag har kollat runt lite för att se ungefär vilka priser det ligger på och det är faktiskt inte så jättedyrt. Jag vet att man vanligtvis använder godis med tryck till event och mässor. Men ibland handlar det om att tänka utanför boxen för att bli kreativ. På flera av sidorna som jag hittade hade de dessutom ett stort utbud av kringliggande produkter, så som till exempel storpack med godis, dricka, tablettaskar, tuggummi och choklad. Där man kan få det mesta med personliga tryck. Man skulle helt enkelt kunna ha ett helt kalas med bara produkter där det står ens namn på. Det borde även vara väldigt bra presenter att ge bort. Jag menar, vem skulle inte vilja ha godis med sitt namn på?

 


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt